Greeting Message using JavaScript

Scheerzeep

Scheerzeep Ceder, Lavendel & Bergamot

Een mooi en nieuw product in ons assortiment. We hebben de zeep laten testen door meerdere mannen en vrouwen en uiteindelijk kwam deze variant als meest favoriete eruit.

Scheren met een zeep is echt traditioneel en bestaat al heel lang. Het mooie is dat je scheert met een natuurlijk product. De geur zal iets minder sterk zijn dan je gewend bent, maar dat komt omdat er geen parfumolie in zit. Ook in deze zeep is etherische olie verwerkt. Daarnaast gaat een zeep vaak langer mee en is dus milieuvriendelijker & duurzamer.

Natuurlijke scheerzeep

We hebben gebruik gemaakt van een combinatie oliën en boters die zorgen voor meer schuim. Tegelijkertijd zijn ze ook nog eens verzorgend, want een droog en trekkerig gevoel is niet iets waar je op zit te wachten. Voor een mooi schuim gebruik je een natte scheerkwast. Maak ronde bewegingen over de zeep en voeg desnoods wat extra water toe totdat je genoeg schuim hebt om te scheren.

Naast de scheerzeep hebben we natuurlijk een aantal extra producten voor een ontspannen en traditionele scheerbeurt. Een zachte vegan scheerkwast, aftershave balm met een argan olie uit Marokko, maar ook een Safety Razor.

een foto van een vegan scheerkwast.   Een foto van een flesje Argan aftershave Balm

De Safety Razor is een stijlvol scheermes van hoge kwaliteit die door de gesloten kam erg makkelijk in gebruik is. Bovendien heeft het een lang handvat waardoor je een stevige grip hebt en door de gesloten kam blijft het mesje ook nog eens keurig op z’n plek. Zo wordt het scheren van de bikinilijn, benen, baarden en oksels een stuk veiliger en makkelijker. Het scheermes zit verpakt in een doosje met daarbij 5 losse opzetmesjes.

Heb je onze scheerzeep met toebehoren gebruikt? log in op je account en laat een review achter. We zijn namelijk heel benieuwd naar jouw ervaring.

Een foto van een Safety Razor Antraciet

De mooie foto’s zijn gemaakt door Natasja Bussem Fotografie.