Greeting Message using JavaScript

Kunst in de wijngaard, Domein de Vier Ambachten te Simonshaven.

Natuurlijk plaatsen we een blog over ons bezoek aan Domein de Vier Ambachten, alwaar we genoten van veel creatieve mensen. Een ongedwongen sfeer, vooral gecreëerd door Madaleine en Fred, eigenaren van het domein, die ons zeer gastvrij ontvingen.

Blij met de mooie foto’s van Natasja Bussem die goed weergeven waar Nouz voor staat. Natasja nodigen wij uit als we iets in gedachten hebben en zij weet het altijd goed te vertalen in de foto’s die zij voor ons maakt. Foto’s van haar zijn te vinden op onze Facebook pagina, Instagram en onze galerij.

Met respect kijkend en luisterend naar Michelle van Faraway Garden en Jane van de Creatieve Hoefijzers. Mooie en sterke vrouwen die ergens voor staan.

Neem eens een kijkje op de sites van beide. Zeker de moeite waard!

https://farawaygarden.nl/

https://decreatievehoefijzers.nl/

Ook hebben we contact gelegd met Nissewaard Ateliers om te kijken wat zij kunnen betekenen voor het meer bij Nouz. We verkopen niet alleen zeep die met liefde is gemaakt, maar ook alle bijkomende producten.

Met een hoop nieuwe ideeën en mooie gesprekken sluiten we dit weekend af in een wijngaard met het herfstzonnetje op ons gezicht.