Greeting Message using JavaScript

Kom ga mee, dan gaan we de herfst omhelzen

Wat missen we het persoonlijk contact met onze klanten, maar zo richting de herfst kunnen we zeggen dat het ondanks Corona een jaar is waar we met trots op terugkijken. Veel nieuwe zepen die nu worden gecertificeerd in Engeland en voldoen aan de eisen van de EU.

Naast alle mooie nieuwe producten gaan we aankomend jaar stapje voor stapje verder met het uitbreiden van onze verwennerijtjes. Ook hebben we onze website aangepast, zodat zoeken naar een gewenst product makkelijker wordt en zijn we druk bezig met een lijst van alle ingrediënten die wij verwerken in onze handgemaakte zeep.

Onze zeep is al verkrijgbaar bij Poush te Wassenaar, Pandje13 te Workum en met een hoop tromgeroffel.… binnenkort tevens verkrijgbaar bij Biovoordeel.nl.

De eerste herfstmarkt hebben we inmiddels weer gehad. Een zonnige dag waarbij iedereen op gepaste afstand stond te lachen en te kletsen. Wat een heerlijke dag! Dit houden we maar vast en wij gaan de herfst omhelzen met mooie nieuwe zepen en een grote glimlach. Gaan jullie met ons mee?

Voor iedere klant hebben we een kleine knuffel in deze tijd van afstand. Typ knuffelkorting in bij het het betalen van je bestelling en je krijgt een kleine attentie van € 2,50 korting.

* Deze knuffel krijg je tot 20 december aanstaande en geldt alleen voor webshop aankopen.