Greeting Message using JavaScript

Bijna lente!

Een mooi fris en nieuw begin.

Zo ervaren wij toch de lente. Je maakt weer eens iets extra’s schoon, je klust iets meer in huis, de extra kilo’s moeten er weer van af. Als we dat niet tijdens Corona hebben gedaan, dan komt het nu wel weer aan bod. Maar vooral… we gaan eindelijk weer naar het mooie weer en langere dagen. 
Testen van nieuwe producten.

Wij zijn druk bezig geweest met nieuwe producten. Scheer-, huishoud- en haarzeep. We hebben hier en daar aan onze klanten testzeepjes uitgedeeld en wat hebben we ontzettend veel leuke, positieve en bruikbare reacties ontvangen. De mannen wilden dat de scheerzeep meer schuimde, iets meer geur aan de huishoudzeep en over de haarzeep weinig negatiefs. En negatief is ook positief, want daar kunnen we weer iets mee. Al met al staat de nieuwe huishoudzeep te drogen, de haarzeep is in de maak en met de scheerzeep zijn we nog bezig.

Naast dat de huishoudzeep over een paar weken verkrijgbaar is, hebben we ook daar het assortiment uitgebreid met producten op het gebied van schoonmaken, wassen en afwassen. De één doet alles met Miep… Ja, de vaatwasser heeft een bijnaam, maar voor de kleine afwasjes en andere huishoudelijke taken, voor de mensen die echt voor zero waste gaan hebben we straks een aantal leuke opties.Nieuwe producten in de webshop.

De meesten zijn wel bekend met wasnoten, maar wij hadden ze nog niet. Natuurlijk kan er altijd een discussie ontstaan. Ze komen namelijk van ver, maar ieder begin is er eentje. Naast de wasnoten vind je producten zoals bijvoorbeeld een klassieke zeepklopper om een ouderwets sopje te maken, een composteerbaar schuursponsje, handdoeken en theedoeken van 100% katoen. Het gaat erom dat er een keuze is en je vrij bent om hem te maken en natuurlijk staan we altijd open voor leuke en goede suggesties!

 

Foto’s: Natasja Bussem Fotografie