Greeting Message using JavaScript

Cadeautip

Scrub & zo

Een klant-en-klaar cadeautje met onze scrubzeep Kokos & Papaver, een gehamerd India schaaltje en een zeepzakje van sisal.

De scrubzeep heeft de heerlijke geur van rozemarijn, grapefruit, patchouli & ceder. Je ruikt eerst het kruidige van de rozemarijn en daarna volgt de geur van grapefruit. Door het gebruik van kokosolie is de zeep extra reinigend en lekker schuimend. Het maanzaad zorgt voor een oppeppende scrub en als laatste een verzorgd gevoel door het gebruik van zoete amandel olie en shea boter.

Een fairtrade schaaltje en een sisal zeepnetje maken het cadeautje af. Je kan de zeep tot op het laatste restje gebruiken, maar vergeet de zeep niet droog weg te leggen. Des te langer kan je ervan genieten.

Geef je het weg of koop je een verwennerijtje voor jezelf?

Je vind onze cadeautip Scrub & zo hier!

Wil je op de hoogte blijven van alle cadeautips? Volg ons dan op Facebook of Instagram

Kokos Papaver brievenbus cadeau.

 

Cadeauverpakking

Wist je dat je zelf kan aangeven of je iets in wilt laten pakken als cadeau? Voor een jarige of als je iemand gewoon eens wilt verrassen. Voor slechts € 1,50 worden de door jou uitgekozen producten met zorg door ons ingepakt. Vink deze optie aan bij het afrekenen en wij zorgen voor een mooie cadeauverpakking. De cadeautip is natuurlijk al kant-en-klaar.

 

Cadeauverpakking NouzCadeauverpakking Nouz